Forretningssystem

Foranalyse av arbeidsflyt og prosesser
Jeg foretar foranalyse av behov på type økonomi/ordre-system og hvilke funksjoner som trengs. En viktig del av analysen er å kartlegge alle rutiner som fremdeles uføres for hånd på skjema’er og digitale skjemaer i feks Word, og Excel som dermed ikke allerede er implementert i eksisterende økonomisystem.

Stor bredde i utvalget av systemer
Det finnes fremdeles ett stor antall økonomi/Forretningssystemer i Norge i dag og hver av de er tilpasset bedrifter med ett visst antall ansatte og ett visst antall funksjoner. Å velge riktig system kan fortone seg som en meget vanskelig oppgave. Jeg kjenner godt til de forskjellige systemene og har mulighet for å veilede i valget av det systemet som passer best for akkurat deg. Her kan du se en oversikt over de forskjellige forretningssystemenes plassering i markedet.

Spesialtilpassning/skreddersøm
Løsninger for Ordre/Faktura, Lagerstyring, CRM/Kundebehandling etc, etc i MS Access er det mange av de små og mellomstore bedriftene som har behov for . Jeg lager slike løsninger rimlig, raskt og med de funksjoner som er viktig for deg.

Bedriftsintelligens/Rapporter
Andre løsninger er automatisk finans/salgs-rapporter i kobling mellom økonomisystemet og f.eks MS Excel, Access, Outlook med grafer som illustrerer data i trender, utarbeidelse av regneark for budsjett/økostyring etc.

3 Responses

  1. cialis buy note Funding Information This research was supported by the National Institutes of Health under grant R01 GM044931 and was conducted in facilities that were renovated under NIH grant RR015468 01

  2. You are my breathing in, I own few blogs and very sporadically run out from brand :). “Follow your inclinations with due regard to the policeman round the corner.” by W. Somerset Maugham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *