Stort behov

 Mange bedrifter har spesielle behov eller begrensede behov for funksjonalitet i slike systemer og da kan det være lite greit å lage en enkel og rimlig løsning med datbasen MS Access. Nesten alle mine kunder har en slik løsning levert og supportert fra meg.

 I alle små og middelsstore bedrifter jeg kjenner har de systemer/løsninger som er laget spesielt for de. Det dreier seg om spesiell tilpasning av standard programvare som MS Access, Outlook og Excel og det kan dreie seg om tilpasning av bedriftens mer spesielle systemer som økonomisystem/kundeoppfølging etc.

MS Access – Ordre, Lager og Faktura skreddersydd 

MS Outlook – Kundeoppfølging
Hvorfor kjøpe dyre CRM/Kundeoppfølgingssystemer når det kan Outlook har alt for enkelt å skreddersy nøyaktig slik du selv ønsker det? Jeg tilrettelegger for deg slik at du selv kan enkelt utvikle ditt eget system.

Økonomiprogram og kontorapplikasjonerMS Excel – Rapporter etc etc
Programmet kan kobles med ditt regnskapssystem og gi deg kritisk forretningsinformasjon i ett oversiktlig bilde. Det er utmerket til å lage dynamiske budgett- og likviditets-oversikter. Det er ofte med dette programmet de små og middelsstore bedriftene kan spare penger ved å jobbe mer effektivt.

Jeg har bred erfaring med tilpasning av godt kjente systemer som Mamut, MBS Navision, Rubicon, Visma, Multisoft, SuperOffice etc etc. Med litt tilpasning kan disse systemene bli mer oversiktlige og du jobber mer effektivt.

7 Responses

  1. Aw, this was a really nice post. In concept I wish to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and in no way appear to get one thing done.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *