Nye trussler

Sikkerhet er den største utfordringen små og middelstore bedrifter og private PC-brukere har i dag. Selv om de fleste nå har ett antivirus-program så har mange problemer med å sørge for oppdatert Windows med sikkerhetsfikser og holde PC’en fri fra diverse ormer som kommer inn via Internett/Internett-surfing. mer om spyware/adware…

Virusfri – en selvfølge
Det er en selvfølge at ingen av mine kunder er plaget/belastet at slike trivielle problemer. Jeg sørger for at sikkerhet blir implementert uten av brukerene skal behøve å tenke på at de selv må sørge for å oppdatere systemet/programmene.

Backup – ingen selvfølge
Det syndes mye når det gjelder sikkerhetskopiering av data. Mange sjekker sjelden at backup virkelig er blitt kjørt, om data som er backet opp virkelig kan gjenopprettes og mange glemmer/får ikke til å ta backup av viktige elementer som e-post adressebok, viktig e-post meldinger etc. Ikke alle data lar seg sikkerhetskopiere uten videre og det må spesiell programvare til for å ta backup av Outlook/Exchange, åpne database-filer etc etc.

4 Responses

  1. Hello there, I found your web site via Google while searching for a related topic, your website came up, it looks good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *